254

Vi är Bäst på Subaru i Sverige

  Välkommen till FordonsMäklarnas nybilsförsäljning av Subaru och Stockholm största showroom. Här kan du bygga ihop den bil som passar dig och få den fritt hemlevererad i hela Sverige!

  Subarumodeller

  5 skäl att välja Subaru

  Sveriges mest nöjda bilägare

  Sveriges största bilägarundersökning, Vi Bilägares Autolndex 2011, visar att Subaru har de mest nöjda bilägarna av alla.Subaru var 1:a även 2010, 2009 och 2007. Över 14,000 svenskar svarar på frågor som rör bilen, återförsäljare, verkstäder och lojalitet.

  Permanent fyrhjulsdrift som standard

  Subaru har tillverkat 4-hjulsdrivna personbilar i 38 år, längre än någon biltillverkare. Idag har alla Subaru-bilar förutom Brz permanent 4-hjulsdrift som standard. Alla bilar förutom Brz är dessutom byggda för att vara 4-hjulsdrivna från början. Resultatet är extremt bra framkomlighet, säker väghållning och körglädje i massor.

  5 stjärnor i Euro NCAP

  Vi bygger bilar som hjälper dig att undvika faror. Men om olyckan är framme så sitter du säkert. Legacy, Outback, Forester och Impreza har alltid 5 stjärnor i Australiens Ncap-test och de högsta delpoäng som någonsin har delats ut. Även i Amerikanska IHS har samtliga bilmodeller fått högsta betyg i säkerhet.

  Alltid 3 års Fri service

  4. När du köper en ny Subaru får du alltid Fri service i 3 år, eller upp till 6000 mil. Du får dessutom ett av marknadens starkaste garantipaket med 3 års Nybilsgaranti*. 3 års Vagnskadegaranti, 12 års Rostskyddsgaranti, 2 års Lackgaranti*, 3 års Elektronikgaranti* och 3 års vägassistans. *3 år eller 10.000mil

  Högt andrahandsvärde

  En Subaru håller extremt bra. Det visar både Bilprovningens statistik och allt det beröm vi får från våra nöjda kunder. Detta betyder en stor efterfrågan på begagnade Subaru och ett högt andrahandsvärde.

  Björn Bergman

  automotorsport.se

  Fjädringen är imponerande komfortabel, särskilt på dåligt underlag. Detta är rätt bil för usla vägar.”

  Anders Sundström

  DN Motor

  Motorn är helt sagolik men det är inte allt. Det är kombinationen av sport, långfärdskomfort och familjelastare som gör den till vinnare.”

  Malin Petterson

  Bloggare på Aftonbladet

  Interiören är rymlig och smart designad för att du lätt ska nå alla viktiga funktioner. Att den utöver detta är ruskigt snygg att se på är bara ytterligare en bonus.”

  Fredrik Langendorf

  automotorsport.se

  Alla Legacy är fyrhjulsdrivna och det ger också vinterkörningen en extra dimension.”

  Nyheter från Subaru

  Tillbehör

  Beställ Broshyr

  Fyll i nedanstående uppgifter så skickar vi en broschyr till dig.

  boka provkörning

  Fyll i nedanstående uppgifter så kontaktar vi dig om tid och plats för provkörning